Østmarka Rytterklubb trenger din støtte

 


Vil du gi din støtte til ØSTMARKA RYTTERKLUBB – helt gratis?


Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i ØSTMARKA RYTTERKLUBB!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening . Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN
983546188
til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

ØSTM, som er forkortelsen, jobber i dag aktivt for å fremme ryttersporten i nærmiljøet og omegn, spesielt hos barn og unge. Vi jobber for å rekruttere og utdanne våre medlemmer innen sporten “hest“. Uansett hvilken gren som måtte være av interesse. Vi arrangerer jevnlig stevner, kurs og andre aktiviteter for våre medlemmer. Vi jobber for ett godt og inkluderende miljø og en god dugnadsånd, siden ØSTM er en frivillig drevet organisasjon.

For våre medlemmer kan vi tilby:

- Kurs med gode trenere/ foredragsholdere.
- Jevnlige treninger.
- Månedlige konkurranser/ stevner.
- Oppstalling av privathest på Alna ridesenter(15 plasser)
- Mulighet for økonomisk trenings- og konkurransestøtte.
- Mulighet for å representere ØSTM ved større stevner på andre konkurransebaner.
- Hestesport tilsendt i posten 8 ganger i året.(hesteblad som blir gitt ut av Norges rytterforbund)

Ved medlemskap i ØSTM er man automatisk medlem av Norges rytterforbund som er tilsluttet Norges idrettsforbund. Ved å være medlem i Norges idrettsforbund får du bla. billigere barn og lek forsikring. ( sjekk
www.rytter.no/)

ØSTM kan også tilby våre medlemmer gratis utlån av hjelmer, sikkerhetsvester, reflekser hvis du skal på tur og annet diverse utstyr som skulle være nødvendig.

                                                                               

Østmarka Rytterklubbs organisasjonsnummer er 983546188Nyeste kommentarer