Statutter for klubbmesterskap i sprang 2018

Statutter for klubbmesterskap i sprang Østmarka Rytterklubb 2018 

 

Klubbmesterskapet er åpent for allemedlemmer av Østmarka Rytterklubb. 

Kvalifisering: Ingen kvalifisering  

 

Premiering: Det må være minst 3 (tre) startende i hver klasse (skolehest, junior og senior) for at det kan kåres en klubbmester. 

 

Klasser: Det blir kåret klubbmester skolehest i 50 cm, for junior i 60cmog senior i 70cm. 

 

Junior/senior: Angi ved påmelding hvilken aldersklasse rytter vil starte. Utdrag KRI: § 122 

 

5. Rytter kan konkurrere som junior (J) til og med utgangen av det kalenderåret vedkommende fyller 18 år. Juniorer kan delta i kretsmesterskap f.o.m. det kalenderår de fyller 11 år og norgesmesterskap f.o.m. det kalenderår de fyller 13 år, se dog aldersbestemmelsene i § 122.7.  

7. Rytter kan delta i konkurranser for seniorer (Sn) fra og med det kalenderår de fyller 18 år; i dressur fra og med det kalenderår de fyller 16 år. Med seniorklasse menes klasse som i stevneinvitasjon/statutter angis som seniorklasse, samt i sprangridning klasse VB for hest og høyere og i feltridning klasse CNC** for hest og høyere 

 

Dette betyr at for å delta i seniorklasse må rytter fylle 18 år i 2018. 

 

Klubbmester for skolehest: Rytter må ri i rideskole - sesongen høst 2018. Og hesten må være rideskolehest (gå minimum 40t i mnd i rideskole).  

 

Resultatberegning: Klassen bedømmes ut fra stil og feil. Dvs. at den rytter med høyest poeng og færrest feil vinner. Dersom det er flere ekvipasjer med lik poeng og feilpoeng blir det omhopping til det er kåret en vinner. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 18:46

Hei Helene, Kan du sende en mail til: ostmarkarytterklubb@live.no med kontaktinfo til deg, vi vil gjerne ta en dialog og se hva vi kan få til:)Mvh ØSTM

...
06.01 | 15:14

Hei, jeg har en liten rideskole på Hadeland , jeg lurer på om dere tar i mot andre rideskole elever og hester/ponnier på stevnene deres?

mvh
helene Enger

...
15.09 | 22:21

Programmene er ikke bestemt enda:) det pleier å være ett LC program i skolehestklassen, og ett LB program i junior og senior.

...
15.09 | 13:13

klubbmesterskapet i dressur - hvilket program gjelder ?

...
Du liker denne siden