Statutter for klubbmesterskap i dressur 2018

Statutter Dressur 2018

Statutter for klubbmesterskap i dressur for Østmarka Rytterklubb 2018

 

Klubbmesterskapet er åpent for alle medlemmer av Østmarka Rytterklubb.

Kvalifisering: Ingen kvalifisering

 

Premiering: Det må være minst 3 (tre) startende i hver klasse (skolehest, junior og senior) for at det kan kåres en klubbmester.

 

Klasser: Det blir kåret klubbmester for skolehest og junior (LC:1) og senior i (LB:1)

 

Junior/senior: Angi ved påmelding hvilken aldersklasse rytter vil starte. Utdrag KRI: § 122

 

5. Rytter kan konkurrere som junior (J) til og med utgangen av det kalenderåret vedkommende fyller 18 år. Juniorer kan delta i kretsmesterskap f.o.m. det kalenderår de fyller 11 år og norgesmesterskap f.o.m. det kalenderår de fyller 13 år, se dog aldersbestemmelsene i § 122.7.

7. Rytter kan delta i konkurranser for seniorer (Sn) fra og med det kalenderår de fyller 18 år; i dressur fra og med det kalenderår de fyller 16 år. Med seniorklasse menes klasse som i stevneinvitasjon/statutter angis som seniorklasse, samt i sprangridning klasse VB for hest og høyere og i feltridning klasse CNC** for hest og høyere

 

 

Klubbmester for skolehest: Rytter må ri i rideskole - sesongen høst 2018. Og hesten må være rideskolehest (gå minimum 40t i mnd i rideskole).

 

Resultatberegning: Den ekvipasjen med høyest % vinner. Dersom det er flere med samme resultat, vinner den med høyest karakter totalt på "allment inntrykk". Dersom det fremdeles er flere med samme resultat, er det "rytterens sits og bruk av hjelpere" som avgjør. Er det fremdeles flere med samme resultat, er det høyeste karakter på programmets siste øvelse, som teller.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.01 | 18:46

Hei Helene, Kan du sende en mail til: ostmarkarytterklubb@live.no med kontaktinfo til deg, vi vil gjerne ta en dialog og se hva vi kan få til:)Mvh ØSTM

...
06.01 | 15:14

Hei, jeg har en liten rideskole på Hadeland , jeg lurer på om dere tar i mot andre rideskole elever og hester/ponnier på stevnene deres?

mvh
helene Enger

...
15.09 | 22:21

Programmene er ikke bestemt enda:) det pleier å være ett LC program i skolehestklassen, og ett LB program i junior og senior.

...
15.09 | 13:13

klubbmesterskapet i dressur - hvilket program gjelder ?

...
Du liker denne siden