Kafe på Alna ridesenter

Østmarka Rytterklubb driver en kafe på Alna Ridesenter. I tillegg til at den er åpen på stevner, forsøker vi også å holde kaféen åpen på hverdager. For å få til dette, er vi avhengige av bidrag fra foreldre/voksn, og det er derfor nødvendig at alle bidrar med minst én kafévakt i halvåret.

Her er listen over når den er åpen/ledigevakter.

Dersom du ikke kommer inn på listen, kan du sende en epost til Hanne Leknes - hanne.leknes@gmail.com , så hjelper hun deg.

Det er en enkel jobb å stå i kaféen: koke kaffe, steke vafler og toast og selge det vi har tilgengelig på menyen. Det henger en veiledning på veggen i kaféen.  Åpningstiden er kl 17-20, men det er helt i orden å tilpasse litt for å få hverdagen til å gå opp. Alt er bedre enn ingenting!   

Det er veldig hyggelig hvis du har lyst å lage noe annet enn standardutvalget.  Rislapper, pizza, rundstykker, pølser etc. Da kan du bare kjøpe inn det som trengs, og ta penger i kasseskrinet mot kvittering. 

Tusen takk for at du bidrar til å skape et trivelig miljø i stallen!  

Vi har noe som kalles “krite-kort” i kafeen, hvor det er mulig å skrive opp kjøp for inntil 100 kr og betale tilbake senere. Det kan være lurt å sjekke om en selv eller barna har noe skrevet opp fra før jul.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 22:21

Programmene er ikke bestemt enda:) det pleier å være ett LC program i skolehestklassen, og ett LB program i junior og senior.

...
15.09 | 13:13

klubbmesterskapet i dressur - hvilket program gjelder ?

...
20.03 | 09:48
Dressur 31.3. har mottatt 1
02.03 | 17:38
NYHETER har mottatt 13
Du liker denne siden