Informasjon om aktuelle stevner


Invitasjon og påmelding til klubbstevner legges på NRYFstevne. Startlister og ryttermelding kommer på Equipe. Arbeidslister henges opp i stallen og det legges ut en link til dem her. De vil være oppdatert senest dagen før stevnet. Om du ikke har skrevet deg opp på en oppgave kan du likevel ha blitt satt opp. 


NB: husk at du må ha betalt medlemskontingenten i Østmarka Rytterklubb for å kunne være med på klubbstevner i Østmarka Rytterklubb.


Sprangstevne 13-14 april!

Invitasjon og informasjon til neste klubbstevne i sprang 13.-14.april ligger nå ute på nryfstevne.no Påmeldingen åpner i morgen, torsdag 28 mars. 🙂 Husk å lese ALL informasjon, og at plassen ikke er sikret før startavgift er betalt online.


Hvis det blir fullt og dere ønsker stå på venteliste er det viktig at dere sender mail, ellers vet vi ikke at det er flere som ønsker å bli med 😀 Arbeidslister er hengt opp på tavla i stallen på Alna, husk å skrive deg opp på den også :) Om du ikke har mulighet til å komme til stallen, så ligger info om de mest vanlige oppgavene her: Arbeidsliste på 1-2-3. Send en mail til ostm.stevne@gmail.com og meld deg til tjeneste :)


God Påske !

Kjørestevne lørdag 20 april!

Vi arrangerer FINALE i Leietau's Vintercup kombinert maraton på Ellingsrud lørdag 20 april.

Se invitasjon på nryfstevne.no


Husk å lese all informasjon på alle faner :)


Velkommen til stevne!